Transparant organiseren

De resultaten in de buitenwereld zijn voor organisaties hun bestaansrecht. Maar om goed te kunnen presteren is het belangrijk de buitenwereld te betrekken en de organisatie goed te laten aansluiten op wat de omgeving vraagt en nodig heeft.

driehoek headerfoto's 15

Transparant organiseren

Een transparante organisatie boekt eerder resultaat. Ben je open over wat je wilt en doet, dan begrijpt de omgeving je acties beter, kan er makkelijker in meegaan en er beter aan meebouwen.

Niet alles hoef je transparant te maken. Maar als je persoonlijk en als organisatie transparant en aanspreekbaar bent, komen de belangen van alle betrokkenen beter tot hun recht.

Veel organisaties lopen op dit moment vast in de samenwerking doordat andere partijen zich niet gehoord voelen en niet worden meegenomen in de besluitvorming. Dit leidt tot onbegrip en onjuiste besluiten.

 

Wij streven slim vertrouwen na. Maximaal vertrouwen in combinatie met navolgbaarheid van besluiten, acties en prestaties. Leg proactief verantwoording af in plaats van te wachten tot je gecontroleerd wordt. We helpen je bij hoe je dat kunt doen.

Cases

Ambtelijk opdrachtgeverschap

een nieuwe leergang voor ambtelijke opdrachtgevers

Direct netwerkeffect

experiment in het kader van de maatschappelijke visitatie

Nieuwsgierig? Neem contact op!

Germa Reivers

germa.reivers@pentascope.nl
0620019340