Procesverbetering en ICT-implementatie

International Plywood maakt sprong voorwaarts

logo International Plywood

International Plywood lanceerde een breed opgezet en integraal verandertraject. Om haar toegevoegde waarde in de keten te versterken en groeiambities waar te maken. Met een speciaal project gaven we invulling aan de ambities van het bedrijf. 

Onze aanpak

Analyseren van processen. En daarna uitwerken en implementeren van verbetervoorstellen om de processen krachtiger te kunnen sturen. Daaruit bestond onze begeleiding, vooral op logistiek en financieel vlak. Maar ook het opstellen van nieuwe procesbeschrijvingen en werkwijzen hoorde bij de opdracht. Verder hebben we voor het gehele traject het projectmanagement ingevuld, inclusief de implementatie van een nieuw informatiesysteem.

Het resultaat

Uit al die inspanningen rolden onder meer de volgende opbrengsten: het verwezenlijken van diverse verbeteringen – gericht op het vergroten van waarde voor de klant – en het verhogen van de efficiency. Plus de implementatie van een nieuw gerealiseerd integraal informatiesysteem.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je emailadres en telefoonnummer achter en we bellen binnen een dag terug.