Groen en betrokken

Samenspel in de gemeente Diemen

logo gemeente Diemen

Gemeente Diemen is continu in ontwikkeling. Om daar handen en voeten aan te geven, wilde Diemen veranderingen in de organisatie zo laagdrempelig mogelijk doorvoeren. Of Pentascope daarin iets kon betekenen, was de vraag.

De gemeente wilde haar medewerkers optimaal voorbereiden en meenemen in de volgende fase van alle organisatieontwikkelingstrajecten. Laagdrempelig, licht, energiek en ludiek waren daarbij de leidende woorden. Om te voorkomen dat het proces vervelend of moeizaam zou worden en medewerkers niet uit hun comfortzone wilden komen.

Onze aanpak

Wij anticipeerden hierop met een spel op maat. Dat leidde tot mooie resultaten. De tool nam de deelnemers op de gevraagde manier – laagdrempelig, licht, energiek en ludiek – mee om ze bewust te maken van hun ontwikkeling, omgeving en mogelijkheden. En maakte hen zo op speelse wijze los van heersende overtuigingen. Bovendien raakten ‘de spelers’ op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en zijn ze geactiveerd om hun nieuwe kennis in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Het resultaat

Neem contact op

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je emailadres en telefoonnummer achter en we bellen binnen een dag terug.